Elias Anttila
Elias Anttila

Oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön team leader, jolla pysyy langat käsissä. On tottunut vastuutehtäviin jo aikaisemmassa työtehtävässä. Toimii verkkosivuasioissa ja on kiinnostunut henkilökohtaisesta sijoittamisesta.

Marjo-Riitta Reijonen
Marjo-Riitta Reijonen

Marjo-Riitta, paremmin tunnetaan nimellä Murjis, on osuuskuntamme vara teamleader. Hänellä on paljon kokemusta stailauksesta, jossa hänellä on vahvaa osaamista. Asiat tehdä just eikä melkeen. Tämän naisen kanssa ei tarvitse murehtia laadusta, eikä mistään muustakaan.

Tanja Merikanto
Tanja Merikanto

Tanja on kiinnostunut tapahtuman järjestämisestä sekä markkinoinnista ja myynnistä. Hänellä on luontainen kyky keksiä persoonallisia markkinointitempauksia. Jokainen tapahtuma tulee onnistumaan hyvin, hänen ollessaan mukana. Lukio pohja ja vuosi au pairina on antanut hänelle hyvät valmiudet kansainväliselle puolelle.

Heidi Haapanen
Heidi Haapanen

Hän on osuuskuntamme talousnero. Talous- ja toimistopuolen merkonomin koulutus on luonut hänelle vankan pohjan taloustehtävissä. Excelin rivien lisäksi hän on kiinnostunut tapahtuman järjestämisestä sekä sponsorien hankinnasta. Mikään projekti ei jää hänellä puolitiehen, vaan ne saatetaan suurella innolla loppuun saakka.

Antonio Casagrande
Antonio Casagrande

Merkonomi taustan omaava ”Antsa” tähtää markkinoinnin ja myynnin alojen ammattilaiseksi nerouden ja hulluuden rahamailla liikkuvien luovien ideoiden avulla.

Viljami Suominen
Viljami Suominen

Kanta-Hämeestä hankittu erikois vahvistus. Täsmällinen, tavoitteellinen ja monipuolinen. Viljami tunnetaan taidostaan verkkosivujen parissa, mutta taloushallintokaan ei tuota ongelmia. Puhutaan sitten verkkosivujen perustamisesta tai sivujen ylläpidosta, Viljami on mies paikallaan.

Timi Tamminen
Timi Tamminen

Lähes kuuluisista Tammisen veljeksistä se markkinoinnista kiinnostunut velikulta. Merkonomintaustalla parrasvaloihin noussut vastuuntuntoinen veijari, jolta löytyy mullistavia ideoita ja ratkaisuja joka tilanteessa.

Tuomas Tamminen
Tuomas Tamminen

Imperian tietotekniikka osaaja jonka käsialaa on mm. osuuskunnan nettisivut. Verkkosivujen tekeminen ja suunnittelu ovat kiinnostuksen kohteita.

Teemu Vaara-aho
Teemu Vaara-aho

Teemun kanssa pääset toteuttamaan villeimmätkin unelmasi digimarkkinoinnin saralla. Hän huolehtii siitä, että kaikki mahdollinen potentiaali on hyödynnetty yrityksen eduksi. Teemun intohimona on luoda uutta nykyaikaista markkinointia ja pysytellä ”aallon harjalla”.

Matias Pahikkala
Matias Pahikkala

Matias on kiinnostunut markkinoinnista. Hän on innovatiivinen ja luova työskentelijä. Osaaminen maailmantasonluokkaa niin kuin keihäänheitossakin.

Taneli Takatalo
Taneli Takatalo

Monivuotinen yrittäjätausta tuo näkemyksiin asiakasnäkökulmaa niin tarpeista kuin laatuvaatimuksista. Sijoittajamainen asenne yrityselämässä tuo ymmärrystä tuloksellisuuteen ja tavoitteelliseen työhön. Luovat ratkaisut ja ymmärrys investointien mahdollisuuksista tulevat vahvasti hyödynnetyksi erilaisissa projekteissa myynnin ja tarvekartoituksen piirissä. Suomalaisella sisulla ja sinnikkyydellä ongelmatkin muuttuvat mahdollisuuksiksi.

Emil Wilberg
Emil Wilberg