Tapahtumat

Oletko järjestämässä tapahtumaa?

Tyky-päivät, yrityksen juhlat, messuosastot, asiantuntijaluennot, innovaatiotapahtumat, urheilutapahtumat, seminaarit jne.

Järjestämme tapahtumia Etelä-Suomen alueella. Teemme tapahtumat alusta loppuun sisältäen myös etukäteis- ja jälkimarkkinoinnin. Käytössä meillä on motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka toteuttaa persoonalliset tapahtumat teidän tarpeidenne mukaisesti. Meiltä on mahdollista tilata ”avaimet käteen”-paketti tai tarvitsemanne osa tapahtumasta.

Lisäksi meiltä löytyy myös palvelu tapahtuman tarpeen kartoittamiseen sekä hyötyarvioon.

Markkinointi

Onko yrityksesi markkinointi ajan tasalla?

Ota yhteyttä osaavaan markkinointitiimiimme niin suunnittelemme, miten entistä suuremmat asiakasmäärät löytävät luoksesi.

Markkinoinnin osaamisalueitamme ovat mm.

Sissimarkkinointi/Markkinointikampanja

-Edustamme uudella tavalla ajattelevaa sukupolvea ja pyrimme tekemään uutta ja mullistavaa mikä rikkoo kaikkia markkinoinnin standardeja, mikä tuo näkyvyytä yrityksellesi. Haluamallasi budjetilla saamme aikaan parhaan mahdollisen tuloksen. Tavoitteemme on uudenlaiset kilpailut ja tapahtumat mitä ei ole ennen järjestetty.

Suunnittelu

-Suunnittelemme markkinointistrategioita yrityksille ja olemme valmiita auttamaan myös sinua tuomaan yrityksesi markkinoinnin tähän päivään!

SOME -Jos yrityksesi ei ole vielä esimerkiksi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa, on jo korkea aika liittyä! Suunnittelemme sinulle niin sosiaalisen median kampanjoita kuin opastamme sen käytössä ja näytämme sinulle siitä tulevat konkreettiset hyödyt.

Olemme avoimia myös muille haluamillesi töille. Otathan yhteyttä joka tapauksessa!

Verkkoratkaisut

Löytääkö asiakas sinut internetin ihmeellisestä maailmasta? Kaipaavatko yrityksesi nettisivut päivitystä? Meiltä saat erilaisia verkkoratkaisuja niin uusien kuin vanhojenkin nettisivujen toteutukseen. Teemme verkkosivuistasi selkeät, kattavat ja houkuttelevat.
Meiltä onnistuu mm:

  • www-sivujen suunnittelu & toteutus
  • käyttöopastus & ylläpito

Tutkimus

Toteutamme erilaisia tutkimuksia, joiden avulla saat tietoa yrityksesi tuotteista/palveluista. Tietoa tutkimuksen hyödyistä:

markkinatutkimus
Haluatko tietää, onko keksimäsi liikeidea kannattava? Oletko tuomassa markkinoille uutta tuotetta uudelle kohderyhmälle? Markkinatutkimuksen avulla saat suoran käden tietoa kuluttajilta, onko tarjoamallesi palvelulle/tuotteelle kysyntää.
asiakastyytyväisyys
Asiakastyytyväisyys on yksi liiketoiminnan kulmakivistä. Me autamme sinua selvittämään, ovatko asiakkaasi tyytyväisiä saamaansa palveluun! Asiakastyytyväisyystutkimuksen voimme rakentaa niin sähköisenä kuin kirjallisenakin.
henkilökunnan tyytyväisyys
Henkilökunnan tyytyväisyys työhönsä takaa hyvän asiakaspalvelun. Autamme sinua ottamaan selvää, mitä henkilökuntasi ajattelee työstään sekä luomme kehitysehdotuksia parannettaville osa-alueille.
mystery shopping
Haluatko saada sisäpiirin tietoa siitä, miten yrityksesi asiakaspalvelu toimii? 13 innokasta mysteerishoppaajaa ilmoittautuu palvelukseen!

Innovointi

Kaipaatko uusia ideoita piristämään vanhaa liiketoimintaasi? Meiltä saat nuoria näkemyksiä ja rohkeita ratkaisuja yritykseksi kehittämiseen. Osuuskuntamme visiona on olla Turun ammattikorkeakoulun innovatiivisin osuuskunta ja kehitämme itseämme jatkuvasti luovan ajattelun ja innovatiivisuuden osalta mm. erilaisilla innovointia tukevilla teemapäivillä.
Meiltä saat yrityksesi tarpeisiin

  • luovia ratkaisuja
  • nuorekkaita lähestymistapoja