Saimme tehtäväksi toteuttaa Imperia Groupin uudet kotisivut. Perimme vanhat sivut edellisiltä osuuskunnan jäseniltä. Sivujen muokkaus oli äärimmäisen hankalaa joten päätimme tehdä kokonaan uudet. Vanhat sivut olivat tehty hankalilla ja vanhentuneilla työkaluilla joiden opetteluun emme halunneet edes paneutua.

Kummallakaan projektiin osallistuneella ei ollut kokemusta verkkosivujen toteuttamisesta joten lähtökohtana oli samalla opetella verkkosivujen toteutusta.

Sivujen toteutuksessa käytimme wordpressiä joka on suosituin julkaisualusta. Sivuja tehdessä opimme hyvin perusteet joiden avulla saimme myös uusia haasteellisempia asiakasprojekteja joissa hyödynsimme jo oppimiamme taitoja ja samalla harjoittelimme uusien lisäosien ja työkalujen käyttöä. Opettelimme myös käyttämään Filezilla sovellusta jolla kommunikoidaan FTP serverien kanssa.

Itse opiskelun lisäksi olimme myös digitaalisen markkinoinnnin kurssilla ,jossa opimme niin adwordsista kuin google analyticsin käytöstä. Kurssin aikana meillä oli myös ulkopuolinen puhuja joka työkseen tekee graafista suunnittelua joten kokonaisvaltaisesti verkkosivujen ratkaisut ovat jo hyvin hallussa.

* Tuomas Tamminen ja Viljami Suominen